Olemme kokenut ja hyvin verkostoitunut yritysvastuun asiantuntijayritys. Asiantuntijoillamme on kymmenien vuosien kokemus vastuullisesta liiketoiminnasta, strategisista liiketoiminnan avainrooleista globaaleissa yrityksissä sekä kansainvälisen tason viestinnästä.

Me näemme vastuullisuuden ennen kaikkea mahdollisuutena — mahdollisuutena parempaan liiketoimintaan, yrityksen menestyksen varmistamiseen pitkällä aikavälillä, paremman asiakas- ja työntekijäkokemuksen takaamiseen. Missiomme on tehdä vastuullisuuden johtamisesta yrityksille mahdollisimman mutkatonta ja kannattavaa. Palvelemme suomeksi ja englanniksi.

Arvomme ovat ilo, asiantuntijuus ja yhteistyö.

Teemme työtämme ilolla. Teemme sitä, missä juuri me olemme parhaita asiantuntijoita. Yhteistyössä on voimaa.

Tiimimme

Hanna Liappis,
Yritysvastuun asiantuntija

Hanna Liappis on yritysvastuuasiantuntija ja johdon neuvonantaja, jolla on lähes 20 vuoden kokemus ympäristö- ja vastuullisuusjohtamisesta sekä viestinnästä. Taustaltaan Hanna on Jyväskylän yliopistosta valmistunut ympäristötieteiden maisteri.

Hannalla on erityisosaamista seuraavissa asioissa:

 • Vastuullisuuden strateginen johtaminen ja käytäntö
 • Olennaisuusanalyysit
 • Vastuullisuusviestintä ja kestävyysraportointi

Hanna on kokenut ja kiitetty kouluttaja ja hän onkin esimerkiksi Hanken Executive Educationin sekä ST-Akatemian vakiokouluttaja. Hanna on myös ST-Akatemian uuden ESGpalvelun yksi asiantuntija sekä ’Menesty yritysvastuulla — käsikirja kokonaisuuteen’ (Edita, 2019) teoksen yksi kirjoittaja.

Laurel Colless,
Vanhempi neuvonantaja, yritysviestintä

Laurel Colless on kansainvälisen uran tehnyt yritysviestinnän ja yritysvastuun ammattilainen sekä kirjailija. Laurelin intohimo on ilmastotyö ja -kasvatus ja hän onkin ansainnut Al Goren Climate Reality Leader- tittelin. Neljällä eri mantereella työskennellyt Laurel kirjoittaa ja tekee töitä englannin kielellä.

Laurelin erityisosaamista ovat:

 • Yritys- ja vastuullisuusviestintä
 • Businesskirjoittaminen (esim. artikkelit, uutiskirjeet, haamublogit)
 • Sektorienväliset kumppanuudet, kehitysrahoitus

Annastiina Levola,
Yritysvastuun asiantuntija

Annastiina Levola on yritysvastuun asiantuntija, jolla on tausta johdon koulutuksen ja konsultoinnin aloilta. Koulutukseltaan Annastiina on yritysten ympäristöjohtamiseen erikoistunut kauppatieteiden maisteri, M. Sc. ja sertifioitu projektiosaaja.

Vastuullisuudessa Annastiinaa kiehtoo erityisesti vastuullisuus kilpailuetuna, läpinäkyvä vastuullisuusviestintä sekä kestävät liiketoimintamallit.

Annastiinan erityisalaa ovat:

 • Vastuullisuusviestintä ja kestävyysraportointi
 • Ympäristö- ja projektijohtaminen
 • Elinkaariajattelu
Annastiina Värri

Kimmo Himberg,
Vanhempi neuvonantaja,
eettinen johtaminen

Kimmo Himberg on eettisen johtamisen, turvallisuuden sekä laadunarvioinnin asiantuntija. Kimmo on työskennellyt yli kolme vuosikymmentä julkisen hallinnon palveluksessa eri johtamistehtävissä, joista viimeiset 11 vuotta Poliisiammattikorkeakoulun rehtorina. Lisäksi Kimmo on työskennellyt muun muassa Euroopan Neuvoston palveluksessa, ollut EU:n lainvalvontakoulutusvirasto CEPOLin hallintoneuvoston puheenjohtaja sekä toiminut eri asiantuntijatehtävissä EU:n komissiolle, Interpolille ja YK:n rikostorjuntavirasto UNODC:lle.

Kimmon erityisosaamista ovat:

 • Eettinen johtaminen
 • Turvallisuusjohtaminen
 • Laatujohtaminen ja laatujärjestelmät
 • Rikosoikeusjärjestelmät


Theresa Harrer,
Vanhempi neuvonantaja,
kestävyysraportointi

Theresa Harrer on kestävän rahoituksen ja kestävyysraportoinnin asiantuntija sekä postdoc -tutkija Hankenin kauppakorkeakoulun laskentatoimen, rahoituksen ja hallinnon keskuksessa (Hanken Centre for Accounting, Finance and Governance). Theresa keskittyy työssään erityisesti vastuullisuusraportoinnin ja vaihtoehtoisten rahoitusinstrumenttien yhteiskunnallisiin vaikutuksiin. Theresa on myös osallistunut erilaisiin tutkimusprojekteihin, joissa hän on tutkinut miten organisaatiot, erityisesti uudet yritykset, hallitsevat kestävän kehityksen raportointivaatimuksia. Lisäksi Theresa on toiminut tutkimus- ja opetustehtävissä Saksassa ja Itävallassa.

Theresan erityisalaa ovat:

 • Kestävyysraportointi
 • Vastuullisuus ja luottamus organisaatioissa
 • Rahoitusinstrumentit ja vastuullisuus
Henna Lekka hymyilee kuvassa kameraan päin

Henna Lekka,
Copywriter ja Certified Business Coach


Henna on copywriter, viestinnän suunnittelija ja Certified Business Coach (BCI), jolla on yli 24 vuoden kokemus markkinoinnin, tekstien ja digitaalisten konseptien parissa, useiden eri toimialojen projekteissa. Viimeiset 16 vuotta Henna on ollut yrittäjänä.

Uusimmaksi työkaluksi tekstisuunnittelun rinnalle Henna on ottanut business coachingin, joka on ihmisten sitouttamisessa ja tavoitteiden kirkastamisessa hyvä väline.

Hennan erityisosaamista ovat:

 • Viestinnän suunnittelu ja tekstit
 • Markkinointiviestinnän konseptit
 • Yksilö- ja tiimivalmennukset